Vragenrondje

‘Wat ga je morgen anders doen?’

Tijdens de winterse borrel vragen we aan bezoekers wat ze na deze inspirerende dag morgen anders gaan doen.

"Vandaag was voor mij een bevestiging dat innovatieve arbeidsorganisatie de weg is die we moeten bewandelen. Maar ja, tussen droom en daad staan vaak wetten in de weg, en praktische bezwaren. Het kan alleen stap voor stap. Uiteindelijk zal dat werkgoesting opleveren."

Anita Stevens
Freelance loopbaan- en outplacementcoach

"Wij zijn zelf volop bezig met een verandertraject, daar heb ik in een workshop over verteld. Maar we kunnen nog veel leren, daarom zijn we met zoveel gekomen vandaag. Er zit bijvoorbeeld spanning tussen leiderschap en zelfsturende teams. Ik wil het concept ‘de leider voor de spiegel’ van Koen Marichal gaan integreren in ons pakket."

Stefaan Jonniaux
Vrije-CLB-Koepel

An: ‘Wij zijn momenteel zelf met Flanders Synergy aan het werk. Er is nog veel onduidelijk over het traject, maar wat ik morgen anders wil doen is alle begeleiding naar leidinggevenden sneller in actie zetten. Dan kunnen we sneller écht aan de slag."

Sandra: "Omdat we middenin een traject zitten, was vandaag vooral een herbevestiging van dat we echt aan de slag moeten. ‘De regelkring’ uit een van de workshops vond ik een interessant concept, daar wil ik zeker mee verder."

Els: "Helemaal mee eens, daar gaan me morgen zeker verder over nadenken."

Els Van Ballaer (links), Sandra Clabots, An Janssens (rechts)
De VoorZorg
Mirjam Streefkerk
Voeg toe aan selectie