Sfeerimpressie

Warme ontvangst door sneeuwkoningin

Spontane bottom-up-organisatie van mensen in de ruimte: dat zien we gebeuren in de Winterbar Mirage waar de bezoekers van het achtste Flanders Synergy Congres vandaag binnendruppelen.

Met een door twee lieflijk glimlachende sneeuwkoninginnen aangereikt glaasje cava zoekt iedereen een plekje aan een van de robuuste houten statafels. Het speelse licht dat een immense discobal door de ruimte werpt en oppeppende dancemuziek zetten de toon: deze dag gaat energie en inspiratie brengen. Wie op dit congres aanwezig is, is van het type mouwen opstropen en we gaan ervoor. Klaar voor actie. Niet bang om eens te schudden aan de vertrouwde kaders.

Onder het genot van een lichte pasta- of quinoasalade en een hamburgertje treffen bekenden elkaar en schudden nieuwe kennissen elkaar de hand. Straks duiken ze de diepte in: dan worden abstracte termen als valuestreams, welzijnsbeleid, zelfsturing en innovatie ingekleurd met concrete voorbeelden, praktische toepassingen, nuttige tips. Nu is de dag nog een sneeuwwit canvas: er kan nog van alles gebeuren. Maar de goesting is er!

Elske van Lonkhuijzen
Voeg toe aan selectie