Bij de ingang

Wat verwacht je van de dag?

Voor de Winterbar Mirage wacht onze Live Magazines-verslaggever bezoekers op en vraagt: “Wat brengt je hier en wat verwacht je mee te maken?”

“Ons familiebedrijf bestaat al 130 jaar. We zijn een kmo in de metaalsector en altijd op zoek naar verbeteringen, ook in de organisatiestructuur. We willen dat medewerkers betrokken zijn bij het bedrijf en goesting hebben in hun werk. Ik ben lid van Flanders Synergy en volg de Masterclass Innovatieve Arbeidsorganisatie. Ik verwacht vandaag inspiratie op elk vlak!”

Wanda Wuyts
Wuyts bvba

“Ik ben consultant bij structuur- en cultuurveranderingen in organisaties. Vandaag ben ik vooral benieuwd naar sessies over leiderschap. Voor leiders is de transitie naar innovatieve arbeidsorganisatie heel uitdagend, ze moeten de tak afzagen waar ze zelf op zitten.”

Jan Coupé
Taborgroep

“Als organisatie-architect begeleid ik veel organisaties bij transities. Ik heb 28 verschillende visitekaartjes om te laten zien dat elke organisatie en elk traject uniek is. Ik ben hier vandaag als deel van mijn opleiding Innovatieve Arbeidsorganisatie, ik wil de kennis die ik toepas nog verder verdiepen. Je moet altijd blijven leren.”

Gui Boven
Organisatie-architect

“Niet alleen inspiratie maar ook veel fun! Dat hoop ik voor deze dag. Ik kijk uit naar ontmoetingen met toffe mensen en nieuwe kennis opdoen. Ik geef vandaag een stukje van een workshop over een case van Kind en Gezin. Van de deelnemers verwacht ik dat ze actief meedoen.”

Elke Van Roy
Kind en Gezin

“Ik ben bestuurslid van HR Lab, een vzw die personeelsdirecteurs van grote bedrijven een forum geeft om ideeën uit te wisselen en te discussiëren over de trends in HR. Ik verwacht vandaag veel bekende gezichten te zien, wat bij te praten.”

Toon Decloedt
HR Lab
Elske van Lonkhuijzen
Voeg toe aan selectie